Mat och vin i kombination


Mat och vin i kombination

Datum: 18 Februari 2017

Starttid: 11:30

Sluttid: 12:30

Biljetter kvar: 0

Var: VINET 2017
 Fotografiska, Stadsgårdskajen 24

Vilket vin passar bäst till middagen du tänkt bjuda på?
Sommelier Lasse Solum och vår egen vinkock, Anders Röberg kombinerar viner med olika maträtter.

Lasse Solum är sedan 2014 Försäljningschef på Johan Lidby Vinhandel. Innan dess var han chefssommelier på Grand Hôtel i Stockholm i 6 år med ansvar för alla restaurangernas sortiment. Lasse har även drivit egna vinbarer i Stockholm och har vid flera tillfällen blivit utsedd till både Sveriges och Norges bästa sommelier. 

Anders Röberg är sedan 2011 vår alldeles egen kock här på Vinhandeln. Innan han började på JLV arbetade han i 19 år som kock på olika restauranger i både Sverige och utomlands. Förutom maten är Anders stora passion goda viner gjorda med personlighet. 

Under seminariet får du prova ett antal viner som sedan kombineras med smakprover av mat. Lasse pratar vin och Anders pratar mat.
 
villkoren

En av biljetterna är reserverad för dig som beställer.

Nedan anger du namnen på de övriga personerna som ingår i ditt sällskap.