Lediga tjänster hos oss

RESTAURANGSÄLJARE SYDVÄSTRA SVERIGE
På Johan Lidby Vinhandel väljer vi ut, importerar och marknadsför vin- och spritsorter från producenter med stark profil och personlig prägel på sina produkter. På denna värdegrund har vi de senaste tio åren byggt upp relationer med små och medelstora familjeföretag på alla kontinenter. Efter 20 år har vi glädjen att kunna representera drygt 70 producenter från alla världens hörn - utan att göra avkall på vår värdegrund! Vi har en stark restaurangkultur som vi har stort fokus på även om Systembolaget idag står för drygt tre fjärdedelar av det vi säljer. Vi har ett levande sortiment som vi ständigt strävar efter att utveckla och förbättra. Vi har idag vuxit till 18 personer på företaget, varav åtta är restaurangsäljare.

Vi söker nu en framåt och målmedveten säljare mot restaurangmarknaden.

Denna säljtjänst innebär att du kommer arbeta med:
• Nykundsbearbetning i Sydvästra Sverige
• Utveckling av relationen med befintliga kunder
• Hantera ett antal egna key-accounts
• Delaktig på konsumentmässor, vinprovningar och kundaktiviteter. Även leda provningar.
• Förvalta och stärka kundrelationerna på lång sikt. Besöka befintliga och nya kunder regelbundet.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har restaurangbakgrund och helst erfarenhet av att sälja vin på den svenska marknaden. Du är flexibel, självständig, nyfiken, gillar att arbeta i grupp och har ett öppet sinne. Du tycker om att arbeta med kundservice, har starkt eget driv och trivs i mötet med andra människor.

Krav/kvalifikationer
Du har en mycket god produktkunskap. Arbetar obehindrat i Officepaketet. Du skriver och talar flytande svenska och känner dig bekväm med engelska både i tal och skrift. Som person är du flexibel, självständig, nyfiken och har ett öppet sinne. Du är noggrann och ansvarsfull och trivs i mötet med andra människor. Krav att du har körkort.

Vi erbjuder
Ett utvecklande arbete på ett litet företag där du får vara delaktig i många olika delar av verksamheten. Du får arbeta i ett team med 18 glada kollegor med ett passionerat intresse av vin, mat och människor. Kollegor som värdesätter gemenskap och engagemang och som ser som sin viktigaste uppgift att stimulera människors lust att upptäcka kvalitativa och personliga drycker.

Tjänsten är heltid och baserad i Göteborgsområdet. Tillträde snarast. Välkommen att skicka in din ansökan med ett personligt brev till cv@johanlidbyvinhandel.se. Urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Johan Eklund på 073-9474607.